Alle bestellingen op werkdagen geplaatst voor 17.00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Uw bestelling zal zorgvuldig worden verpakt.

Verzendkosten
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn €1,99 en boven de €30,00 zijn de verzendkosten gratis.
De verzendkosten voor bestellingen naar overige landen zijn €4,95 en boven de €50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden Nederland
De levertijd in Nederland is binnen 24 uur. U kunt bij het afronden van de bestelling uw voorkeur aangeven voor een bezorgdag en tijdstip. Het is mogelijk om zelf de bezorgdatum te kiezen tot twee weken na de besteldatum.

Bezorging bij PostNL afhaalpunt
Het is bij HippeSokken.com ook mogelijk om uw pakket bij een van de 2400 PostNL-punt in de buurt te laten bezorgen. Er is altijd wel een afhaalpunt bij u in de buurt!

  • Afhalen van het pakketje wanneer het u uitkomt
  • U kunt zelf kiezen uit meer dan 2400 PostNL locaties in Nederland
  • Veel afhaalpunten zijn’s avonds ook geopend
  • U hoeft niet te wachten op de bezorger

Let op! U moet de naam van de persoon invoeren die het pakket gaat afhalen bij het PostNL afhaalpunt. Deze persoon dient een geldig legitimatie bewijs te kunnen tonen bij het PostNL afhaalpunt om het pakket in ontvangst te kunnen nemen.

Levertijden België
De levertijd voor België is normaal gesproken binnen 48 uur, voor bepaalde gebieden in Wallonië kan het 72-uurs levering zijn.

Levertijden buitenland
Indien een bestelling naar het buitenland wordt verzonden, dan zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is kan het 1 tot 10 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd.