Alle pagina’s van HippeSokken.com zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden. Het is onmogelijk voor derden om uw (betaal)gegevens te zien. Uw betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie. Bij het plaatsen van uw bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden.

iDeal
iDeal is geschikt voor Nederlandse klanten. Met iDEAL kunt u veilig online afrekenen bij uw eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL is mogelijk met bijna alle Nederlandse banken.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor HippeSokken.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

VVV cadeaukaart
De meest gebruikte en leukste cadeaubon van Nederland kun je ook inwisselen bij HippeSokken.com. Je kunt bij ons alle bonnen inwisselen, vanaf €5,00 tot €250,00. Selecteer bij betaalwijze cadeaukaarten en kies van voor de VVV cadeaukaart.

Creditcard
Bij HippeSokken.com is het mogelijk om te betalen met creditcard. U kunt bij ons betalen met Visa en Mastercard. Via de beveiligde betaalomgeving kunnen de creditcardgegevens ingevoerd worden. Vervolgens kunt u direct afrekenen met uw creditcard.

  • De betaling verloopt altijd veilig
  • Aankopen via creditcard zijn vaak verzekerd
  • Eenvoudig en snel in gebruik

Wanneer u graag wil betalen met een American Express creditcard, bekijk dan de PayPal betaalmogelijkheid.

PayPal
PayPal is een veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om bij HippeSokken.com met PayPal te betalen

  • PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en kan wereldwijd worden gebruikt.
  • PayPal biedt voor u als consument koopbeschermingen aan.
  • De betaling wordt van uw PayPal tegoed afgeboekt of automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

Bancontact / Mistercash
Alle bestellingen vanuit België kunnen veilig en vertrouwd afgerekend worden met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact/ MisterCash kunt u afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van uw eigen bank. Bancontact / MisterCash is alleen mogelijk met een Belgische bankrekening en MisterCash kaart.

KBC/CBC
KBC/CBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Via de KBC/CBC-Betaalknop kunt u uw online aankopen vanuit uw eigen vertrouwde online bankomgeving betalen.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen.

Belfius
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder u als consument extra accounts aan hoeft te maken. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

SEPA Overboeking
SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. SEPA-overboekingen worden ondersteund in 34 landen.

Let op! Als u betaald via overboeking, dan zal uw bestelling pas worden verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen.